Jag kom hem!

DET BLEV, SOM REDAN NÄMNTS, cykeltur från jobbet och hem i dag efter avslutad arbetsdag. Helt underbart ljuvligt väder! Full fralla på solen och lagom vind – vad mer kan man önska sig en dag i mitten på september?!

Numera vågar jag knappt skriva resultatet av cykelturen eftersom jag har två cykelproffs David och Peter i min närhet eller ja, när och nära…det borde kanske stå i min näthet 😉 I och för sig så är David och jag ganska så nära varandra dagligen men Peter är det några mil till.

Dessa grabbar är proffs och pratar på om kadens och förbrukar kalorier i tusental…medan mina blygsamma siffror kommer här.

Pulsmäteriet:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 580 varav 55% fett

MEDELPULS DAGENS PASS: 115

INOM REKOMMENDERAD PULSZON: 1 timma, 24 minuter och 37 sekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 41 minuter och 53 sekunder

Cykelmätaren:

EFFEKTIV CYKELTID: 1 timma, 39 minuter och 51 sekuder

MEDELHASTIGHET: 19,1 km

MAXHASTIGHET: 46,0 km

DISTANS DAGENS TUR: 3 mil, 1 km och 850 meter

Med tanke på att jag knappast cyklat alls i år till och från jobbet eller ens ena vägen så känner jag mig ganska nöjd. Mjölksyran höll sig borta ända till sista biten innan jag landade här hemma, då jag fick lite motvind och började bli trött. Ska väl se om vi kan få ihop några turer till innan höstrusket lägger sig som en våt filt över landskapet.

Efter dusch tog jag en promenad ner till affären för det fattades några steg…jag menar smör. Men jag fick inte till full pott med steg i all fall trots affärsrundan 😉

Stegeriet denna dag slutar alltså på 9 015 räknar jag då om cykelturen i steg så blir den 15 000 och sammanlagt blir det då 24 015.

I morgon planeras sim, dock inte för Woffegubben som visserligen är i gång och jobbar igen men inte riktigt moget för kallt bassängvatten. På kvällen lär det bli en runda på gymmet såvida inget bättre erbjudande dyker upp och dagarna, resten av veckan, ska tillbringas på kurs. Det vankas en SQL-kurs och det ska bli spännande då jag halvfuskat runt med SQL i åratal utan att ”kunna”.

8 kommentarer tillJag kom hem!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>