Helt slut!!

I DAG SIMMADE VI IGEN. Det blev tusingen och efter det promenerade jag till jobbet från simhallen, 1,5 km. Inte mycket att skryta med men mer skulle det bli.

Efter jobbet tog jag mig i kragen och promenerade till Bilia i Sävedalen, 7,5 km. Och när Woffegubben hann i fatt berättade han att han hade ångrat sig och inte ville med till gymmet vilket jag ville. Så Woffe fraktades hem och jag fraktade mig själv till gymmet.

30 min (3 km) på löpbandet för uppvärmning.

1 timma styrka.

30 min (3 km) eftermotion på löpbandet.

Det blir en bra dag stegmässigt, 20 768, och när simturen på 1 km är omräknad får jag ytterligare 3 360 vilket totalt ger 24 128

Känner mig ganska nöjd och det gjorde benen också kände jag på väg hem från gymmet för när jag trampade ner för att frikoppla stramade det i underbenet. Det vankas säkert en go träningsvärk i morgon ;-(

14 kommentarer tillHelt slut!!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>