En portion motion, tack!

I DAG BLEV DET EN CYKELTUR HEM efter dagens vedermödor, eller huvudbry kanske beskriver dagen bättre eftersom jag är på kurs. Det är svårt med ässkuäll 😉

Nåväl, pulsmäteriet gav följande siffror i dag:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 620 varav 50 % fett

MEDELPULS DAGENS PASS: 120

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 30 minuter och 18 sekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 38 minuter och 9 sekunder

EFFEKTIV CYKELTID: 1 timma, 38 minuter och 9 sekunder

MEDELHASTIGHET: 19,4 km

MAXHASTIGHET: 44 km

DISTANS DAGENS TUR: 3 mil och 2 km

Sedan var faktiskt tanken att vi skulle gå och poströsta. Eftersom vi inte har någon post längre utan det är Shelltappen som har vår ”post” så förmodade vi att vi också kunde rösta där.

MEN se det gick inte det! Inte visste Shell-personalen heller var vi kunde rösta. Det får väl bli på söndag i alla fall då.

Vi hade tänkt promenera bort till Shelltappen vilket vi nu blev blåsta på eftersom den kloka hustrun tyckte att mannen i huset skulle kolla med ett telefonsamtal om det verkligen gick att rösta på tappen. Så då åkte vi istället upp till joggingspåret och tog 2,5-kilometaren.

Av den anledningen klarade jag mig stegmässigt även denna dag. Det blev 10 979 steg. Räknar jag sedan om cykelturen till steg så ger den 14 700 vilket totalt ger 25 679. Inte så illa pinkat av en trähäst 😉

Och det slåt mig nu att jag faktiskt glömde notera gårdagens steg som blev 14 471.

I morgon går vi sista kursdagen.

11 kommentarer tillEn portion motion, tack!

 • Ahnna

  Här sitter man framför datorn och bara skriver tenta. är ömt i fingertopparna. Jag har gått ca 300 steg(en gissning) idag. En massa kaffe och lite mat!

  Men det är bra 25 679. jag ska röra mig i helgen när detta är över.

 • Att du orkar med 2,5 km efter en sådan cykeltur, det är imponerande!

 • David> Det är Shelltappens fel. Hade dom låtit oss rösta så hade det inte blivit av 😉

 • Ahnna> Det är minsann inte så BARA att skriva på tentaarbete. Det kan jag inte skryta med att jag har gjort i dag 😉 Lycka till!

 • Tycker det är konstigt att man inte kan rösta på Internet. Man kan ju deklarera elektroniskt, det borde inte vara svårare tycker jag. Dagens i-landsproblem… 🙂

 • Christopher> Ja, visst är väl det märkligt! Man kan göra det mesta på internet i dag förutom det man verkligen skulle ha nytta av!

 • Bim

  Jag har också undrat över varför man inte kan rösta på Internet när man kan deklarera på Internet… Konstigt… Hos oss kan man förtidsrösta (som det heter numer, inte poströsta) på Biblioteket här i Farsta Centrum. Men vi ska gå på söndag och rösta ”på riktigt”. Det är ju Jimmys första Val.

 • Ahnna

  Vi får åka till Ulricehamn och röst i statshuset om vi vill så kalla ”poströsta”. I Borås så jag att de kunde ”poströsta” på torget vissa dagar. Visst är det konstigt att man inte kan rösta på nätet.

 • Bim och Ahnna> Vi får skapa ett eget parti till nästa val som det BARA går att internetrösta på 😉

 • Ahnna

  Ja, det låter bra.

 • Bim

  Hahaha! Ja, det gör vi! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>