After Work

EFTER EN SYNNERLIGEN hektisk dag på jobbet kom vi äntligen i väg någon gång strax före 18. Så var ju inte tanken men så blev det. Jag hade bestämt mig för att gå på After Work på gymmet. Det gjorde jag också men jag var inte där förrän 18.30. Det var nämligen så att jag hade tänkt mig ett motionspass i dag och en kondistionstest som utfördes just i dag på After Work,

Kondistionstestet fick jag viserligen gjort och döm om min förvåning då jag har en god kondition. Det är svårt att tro när man ser mig i aktion. Jag flåsar som om jag skulle behöva hjälp med andningen via maskin eller dyligt varja gång jag anstränger mig det lilla minsta. Visserligen vet jag att jag bara har hälften av min lungkapacietet men ändå. Det var ju roligt att få veta trots att jag inte skulle gissat det för allt smör i Småland.

Ja, sedan hade jag då tänk mig köra ett ganska långt motionspass efter det. Först avverkade jag 30 minuter i trappmaskinen och hade precis bytt till löpbandet som jag hade ställt in på en timma. DÅ kommer gymtjejen och säger att gymmet stänger nu.

Gissa om jag blev snopen! Hade inte noterat att dom stänger redan klockan 20 på fredagar men det är ju å andra sidan min allra första fredag här 😉

Så det blev till att stänga av och åka hem snuvad på ett motionspass som jag faktiskt hade sett fram emot just i dag. Nåväl, jag ska nog överleva det också…

Stegeriet är ingen höjdage i dag precis, 8 511 riktiga steg och 2 400 omräknade från simningen i morse ger 10 911

7 kommentarer tillAfter Work

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>