Visserligen

VAR DET EN HELT VANLIG SIMPEL TISDAG i går men att den skulle bli så himla bra det visste jag inte på morgonen. Vi eftermiddagsfikat på avdelningen smaskade vi på tårta för att fira hur bra det stundom tunga projektet gått. En liten men superviktig respons!

Klockan 16.00 prick träffade jag min tidigare kollega och tillika goda vän utanför jobbet. Vi styrde stegen, i det fina vädret där solstollen sken så det bara stod det härliga till, mot ”mitt vattenhål” dvs Bishops Arms.

Jag kan nu meddela att vi löst alla världsproblem, gått igenom politiken och konstaterat exakt hur man ska fostra sina arvingar! Under tiden hann vi sänka några pilsner och även äta lite god mat.

Ja, det var en helt igenom härlig kväll och frågan är om jag inte föryngrats lite så nu får bingon och svanarna vänta några år till…

7 kommentarer tillVisserligen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>