Ur askan i elden

ELLER FRÅN DET ENA ARBETSLÄGRET DIREKT HEM TILL DET ANDRA…

Det stod mycket klart för oss alla, eller ja…åtminstone Woffegubben och mig, att det behövdes en sanering i vårt hus. Det var några veckor sedan sist men tiden och orken har liksom inte infunnit sig 😉

Vi började i alla fall dagen med att sova ut vilket var länge sedan det också. Frukost och så en vända i trädgården som är ett måste nu om man inte ska missa hela härligheten. Nu fick jag chansen att se mina tidiga små tulpaner utslagna vilket jag inte får när vi kommer hem efter jobbet…

1_tulpanerutslagna.jpg

Är det någon Out There som tror mig om jag berättar att jag försökt utrota dessa…

2_utrotade.jpg

Innan saneringen tog fart satte Woffe upp det två sista persiennerna och jag petade ner ”några” nya liljelökar (10 stycken)…

3_nyaliljor.jpg

Sedan satte vi fart. Woffe dammsög och jag svabbade av toautrymmena. Woffe åkte även på att piska att piska alla mattor…

5_piskamattor.jpg

…medan jag tvättade alla golv och inte mindre än fyra maskiner tvätt som jag tappert försöker få torrt på vindan men det ser mörkt ut. Det är visserligen uppehåll men grått och knappt någon vind att tala om.

Och nu ska jag roa mig med lite ”riktigt” jobb eftersom man ringt från jobbet…

6 kommentarer tillUr askan i elden

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>