Stenkross

DET KÄNNS SOM OM JAG HADE TUGGAT STEN HELA DAGEN men det har jag inte gjort så det beror nog på mitt tvåtimmarsbesök hos tandläkaren. Hon har rensat i mna luftfickor…aj! Och tagit bort tandsten förstås. Fy bubblan! Nu är det så ömt så jag kan inte tugga. Två timmars plåga och 1200:-

Jag får väl trösta mig med att jag i alla fall inte hade några hål som grädde på moset 😉

På jobbet har jag blivit indragen i en stegräkningstävling. Fråga mig inte vem som anmält mig för det är inte jag själv men med är jag. Så när jag kom hem från tandläkaren vid 18-tiden så såg jag till min fasa att jag bara låg på lite över 3 000 steg. Så det blev till att ge sig ut på promenad. Det blev en femkilometare och en timma så nu har jag i alla fall passerat 10 000-strecket.

Woffegubben är ute med 25-klubben. Dom skulle få se den nya tunneln och sedan skulle dom gå på lokal och äta god middag. Jag sitter nu och väntar på att han ska höra av sig för färdtjänst hem men jag börjar nästan misstänka att han tagit bussen. Jag är trött som en gnu och skulle gärna hoppa i sängen.

I morgon kväll blir det bowling med avdelningen för då ska vi avtacka en kollega som slutar.

13 kommentarer tillStenkross

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>