Påbörjat och klart

STRYKNING ÄR ÖVERSTÖKAD, matsäcken för morgondagen är också klar och packningen är påbörjad. Jogginkläderna är nedpackade, finkläderna hänger för nedpackning i sista minuten. Danspjucken och fina handväskan är nedpackad likaså necessär. Reskläder är framtagna…

1_packning.jpg

Jag blir riktigt chockad över hur effektiv jag kan vara ibland!

Nu saknas bara något att läsa, läsglasögon, kamerasladd, laddare till Ipod och mobil samt de evennierliga medicinerna som är så lätt att glömma i sista minuten.

06.40 måndag går tåget till Stockholm från Göteborgs Centralstation.

10 kommentarer tillPåbörjat och klart

 • Ha en trevlig resa kära Angela och tack igen för senast. Har precis kommit på fötter (tagit första löprundan alltså) efter Göteborg och njuter för fullt av det härliga vädret. Hoppas du kan göra det också och att det inte bara är work, work, work.

 • Hallå hjärtat!

  Vad härligt att läsa att ni har sånt varmt och skönt väder! Du kommer att få njuta av solen här hos oss också! =)

  Ska du upp hit och dansa?! 😉

  Kram

 • Christopher> Tack själv – jag kommer att leva länge på det. Och även om det bara blir Zingo med chokladsmak nästa gång så är det helt OK 😉

  Du är ju inte bara en härlig komsi förstår jag uta duktig är du också som joggar — gött att höra. Får se om jag jag jogga lite på konferensen eftersom det inte blir varken gym eller cykling då. Jag har i alla fall packat ner joggingbestyret…Nädå, vi skka nog hinna njuta lite också om inte annat vid joggingrundan om det nu blir av. *Kram*

 • Hallå Darlingen!

  Just nu är det gött att leva – det är liksom inte mycket att orda om. Nej, jag ska på konferens i dagarna tre men man vet ju aldrig 😉 *Kram*

 • Bim

  Jaha! Så du ska hit till Stockholm i tre dagar!?

 • Bim>Njae, jag ska i själva verket till Nynäshamn men åker förstås till Stockholm med tåget och tar sedan buss vidare…

 • Bim

  Jaha! Nynäshamn! Där har jag alltid varit mycket på sommrarna! Mina föräldrars landställe ligger ju nära där! 🙂

 • Bim> Aha, det läser jag ju ofta om i din blogg att ni är där och har det mysigt. Häftigt!

 • Bim

  Har du varit i Nynäshamn förut?

 • bim> Nej, så vitt jag vet är det första gången.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>