Måste medge

ATT JAG BLEV EN SMULA ÄNGSLIG när jag tittade ut i går kväll och det blåste smådjävlar…träden låg visserligen i jämns med marken men ändå. Och det visade sig vara precis fel håll det blåste också. Nämligen så att jag skulle få motvind till jobbet. Men jag packade ändå mina cykelväskor och ställde kockan på väckning 05.30.

OK, jag snoozade till 05.40 det medges men jag blev i alla fall glad när jag steg upp och såg att det var kav lugnt där ute. Träden stod helt stilla.

Hur jag sedan lyckades drabbla med tiden förtäljer inte historien men jag kom inte iväg förrän 06.15 och jag hade räknat med att behöva två timmar.

Efter en kilometer trodde jag minsann att jag skulle förfrysa mina händer! Naturligtvis hade jag inga handskar med så jag drog ner jackan så gott det nu gick över händerna. Men, vad händer då? Jo, mina falkögon får syn på ett par handskar vid vägkanten som någon tappat. Gissa vem som förbarmade sig över dessa?

Det blev, för utom förfrusna fingrar första kvarten, en helt underbar tur. Cykel- och pulsmätare var förstås med…

MAXHASTIGHET: 39 km.

DISTANS DAGENS TUR: 3 mil, 2 km och 370 meter.

TID: 1 timma, 41 minuter och 13 sekunder.

MEDELHASTIGHET: 19,1 km.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 586 varav 55% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 115.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 24 minuter och 8 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 42 minuter och 34 sekunder.

Jo, jag hann med några minuters marginal!

6 kommentarer tillMåste medge

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>