Dag 2 Varberg, Getterön

EFTER EN RIKTIGT BLÅSIG NATT MEN med relativ god sömn ändå så vankades det frukost på morgontimmarna…

1_varbergfrukost.jpg

Och minsann mellan skurarna kom solen fram och då gäller det att sola medan tid finns…

2_sola.jpg

På förmiddagen blev det inköpsrunda som heter duga. Efter den så blev det en långpromenad med puslingarna och det var fint när vi gick men vi hamnade i ett regnoväder som hette duga och kom hem som fyra nybadade typer! Och sedan kom Woffegubben och slöt upp med sällskapet. Då passade vi, jag och Anna, på att ta en tur till Ullared.

11 kommentarer tillDag 2 Varberg, Getterön

 • Det ser mysigt ut. Jag ska också till Varberg, nästa vecka. Fast bara över dagen, ner och vända liksom.

 • Näää, har du nu varit i Ullared igen?? Jag har minsann inte varit där sedan i julas… Känns som det snart är dags. Bestämma en date till hösten kanske? 🙂

  Ha en fortsatt trevlig kristi himmelfärdsdag 🙂

 • En enda gång, för ca 25 år sen, har jag varit i Ullared. Stod i kö läääänge… sen knökades vi runt bara i folkmassan. Jag klarar inte sånt. Men dotter åker dit en gång om året och tycker det är kul. Jag betalar hellre lite mer i en folktom affär…

 • Bim

  Härliga bilder och kul att du skriver! Köpte du något speciellt i Ullared?

 • Bim

  Hej Angela! Det går inte att kommentera i ditt senaste inlägg, så jag skriver i det här, näst senaste istället. Jag ville bara säga att jag har varit oerhört klantig nu… Jag skulle skicka tillbaka din skiva nu i dag. Men jag klistrade över din adress… Jag satte över en lapp med min avsändaradress INNAN jag skrev av din adress… Och när jag försökte ta bort min lapp så gick allt sönder och jag kan inte se din adress… Klantigt va!? Så om du vore så vänlig och mailar över din adress till mig så ska jag skicka tillbaka skivan till dig så fort som jag får den. Och tack så jättemycket för lånet! Programmet var oerhört gripande och bra! Jag blev så rörd, men också så glad, av att höra det. Jag har ju bränt den, så Jenny kanske också vill höra på den. *Kram*

 • Bim x 2> Nej, jag hittade inget kul i Ullared faktiskt men å andra sidan är det ju så ibland. Jag mailar dig min adress och ta’t lugnt det är ingen fara… *Kram*

 • Bim

  Hej Angela! Jag fick ditt mail och din adress. Nu har jag skrivit på adressen på kuvertet/påsen, och jag skickar den i morgon. Du kan väl skrika till när du har fått tillbaka skivan så jag vet att den har kommit hem. Skivan var jättebra! Nu läser jag boken. Har väl hunnit ungefär två tredjedelar, och boken är också jättebra. Fast skivan var bättre! Vad är det du ska göra i Stockholm den här gången då? *Kram*

 • Bim> Arbete och åter arbete…ska titta på nya system. Ett intensivt arbete som pågår nu ett tag framöver. Vecka 24 är det fortsättning i Malmö två dagar. Jaja, det ska väl ta slut det här också någon gång. Jag lovar att höra av mig när skivan kommer. *Kram*

 • Bloggblad> Som tur var, var det inte mycket folk annars är jag benägen att hålla med dig till fullo 😉

 • RS> Ja, Varberg är en härlig plats sommartid. Hoppas du hinner njuta lite trots att det förmodligen blir hektiskt och mest jobb!

 • Petra> Ja, varför inte?! Det kunde vara kul och så kunde man kanske få ta sig en titt på det lilla underbarnet?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>