Avsked

I DAG ÅKTE ANNA OCH PUSLINGARNA VIDARE MOT MALMÖ. Men först åt vi frukost tillsamman och jag promenerade morgonpromenaden med Boris. Trots att det har regnat enormt mycket i natt har vi alla kunnat sova gott. Det smattrar enormt mot husvagnstaket när det öser ner som det gjorde i natt men vi var väl så trötta och utmattade så det var inget problem.

Det blev lite tomt när ”ungarna” hade gett sig i väg men vi städade ut lite och gav oss i väg för handla lite middagsmat. Och nu sitter vi här och njuter. Vädret har varit soligt men enormt blåsigt. Fast så länge regnet inte öser ned så är jag tacksam. Sitter faktiskt och funderar på om jag skulle ta fredagen ledigt och stunta i att gå upp i ottan i morgon. Det känns som om det skulle vara en god gärning mot mig själv men som sagt, jag funderar. I kväll blir det nog lite DVD och allmänt slappande…

Eftersom jag uppdaterar via mobiltelefonen besvarar jag inte några kommentarerjust nu vilket jag normalt alltid gör men hav tålamod – snart nog är jag hemma igen och kan besvara och kommentera via bredband vilket gör en viss skillnad i alla fall i kostnad ;-).

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>