I dag

……..ja, i dag. Vad finns att skriva utom det vanliga. Har inte ens lagt särskilt mycket tid i trädgården i kväll. Har endast hjälpt några klematiser med klättringshjälp. Jag borde ha fortsatt med rabattkantgrävandet men icke. Jag gick omkring och njöt mest och blev mycket lycklig då jag i dag upptäckte att mitt blåregn, som jag köpte i höstas, överlevt vintern. Skulle, bara för någon dag sedan, till att gräva upp den döda roltklumpen men iddes inte. DET är jag glad för nu då jag i dag upptäckte tre små embryon till blad som håller på att spricka fram.

Det är sann lycka och nu hoppas jag givetvis att den ska växa sig riktigt stark i sommar.

I morgon kommer stora Monsterbarnet hem och hon anländer strax före 09.30 med tåg. Då tar jag ledigt resten av dagen och i morgon för att kunna hinna umgås lite innan vi reser till Varberg för det tradionella och av ohejdad vara härliga firandet av Midsommar.

På söndag ska vi sedan gemensamt med dotter och kompis se och höra Bruce-galan på Ullevi. En julklapp som alltså varat så länge!

Comments are closed.