Hej mamma

Mobilen ringde när vi, Ingegerd och jag, precis hade kommit ut från Landvetters Trädgårdforum.

– Hej, det är Steffanie…jag har kommit med till Kosovo!

– Neeeeej!

– Du kan väl vara lite glad för min skull!

Ja, det är klart att jag kan men just då, just när jag fick beskedet fick jag en mindre hjärnblödning!

Men Ingegerd, min kära granne och goda vän, har haft sin son i där i ett år och hon blev jätteimponerad och tyckte att det var roligt för Steffanies skull.

Jaha, ja.

Vi pratades vid lite på kvällen, Steffanie och jag, och det är klart att jag är glad för Steffanies skull men det innebär att hon inte kommer att vara med oss över jul och det är faktiskt första gången vi inte ska vara tillsammans just då.

Det kommer att ta lite tid för mig att vänja mig vid tanken på allt detta. Jag hade faktiskt börjat hoppas att hon INTE blivit antagen eftersom hon berättade i förra veckan, när jag frågade, att beskedet borde ha kommit nu.

Jag ägnade kvällen åt att plantera alla min underbara nyinköpta växter till trädgården och det gav bra tid till att tänka igenom allt.

Comments are closed.