Flera dagar efter…..

Jag har inte haft tid och ork att skriva i dagboken på några dagar nu men kan ju alltid sortera i efterhand.

I torsdagskväll var jag ute på en mycket trevlig räkfrossetur i Göteborgs skärgård med båt. Man fick äta obegränsat av räkor, kräftor, krabba, vitt bröd samt sallad och en massa goda dressingar och såser därtill.

Jag var lite oroligt innan avfärd för min del då det blåste smådjävlar men det gick över förväntan bra. Gott var det också det kan jag lova. Jag åt så mycket jag bara fick ner och sänkte några Pripps därtill!

Maken, som agerade färdtjänst hämtade mig sent på natten när båten gick i land.

På morgonen när vi simmade innan jobbet, som vanligt, så sade jag till den grymme badmästaren Dennis att nu kommer jag nog inte i morgon för då har jag ont i huvudet av alla räkor jag ska äta i kväll…..tror du ja! Det är ingen accepterad orsak till frånvaro…och så var det med den saken. Alltså bara till att stiga upp 05.30 på fredagmorgon och simma sin kilometer 😉

Nu är vi nere i Varberg och Woffe har jobbat i dag så han pendlade in i morse. Det är i och för sig bara 6 mil till Göteborg så det är helt OK att göra så i bland.

Själv cyklade jag in till Varberg i morse och tog mig en torgrunda. Det är lika mysigt varje gång att få vandra omkring bland att torghandlarna och titta.

Köpte mig några klädesplagg, men inte på torget, och cyklade sedan hemåt igen. Värsta motvinden hem men det vara bara att trampa på och se glad ut.

Vi grillade till middag och hade bakad potatis till. Det smakar sommar av grillat till middag – det kan man inte komma ifrån.

Comments are closed.