Helgen då jag….

…..och maken blev funktionärer på en hundtävling arrangerad av Upplands Väsbys Brukshundklubb!

Nåja, det började med Ikea hela fredagen med stora Monsterbarnet. tyvärr hittade vi nästan inget alls av det hon hade tänkt sig. Men trots det gick hela dagen åt…På vägen hem köpte vi blommor till balkonglådan och även för en väggkruka.

Lilla M-barnet och fästmannen kom och förenades med oss i Bandhagen så vi åt middag tillsammans. Bröt dock upp ganska tidigt eftersom det vankades en heldag med hundtävling på lördagen där hela familjen var engagerad.

Se gärna bilderna nertill!

Jag och Oskar (den blivande svärsonen) tog emot anmälningarna samt sålde strartprogram, Stora m-barnet var tidtagare, Lilla m-banet själv var med och kollade alla tävlingsekipage samt pratade i mikrofon vid prisutdelningen. Ja dessa ungar…dom kan hålla sina föräldrar igång,

Det var fint väder men eftersom vi startade dagen redan vid 05.45 så hann man bli lite frusen och det hängde med sedan hela dagen.

När tävlingarna var slut och vi hjälpt till med att röja undan tävlingsbanan så åkte vi alla hem till till Lilla m-barnet, åt middag och fixade sedan med kaffe, tårta och kaka,

18.30 dök ala gästerna upp och det vankades presenter med fika. Lilla m-barnet fyllde 23 år!

Det var trevlig att träffa Lilla m-barntets blivande svärföräldrar samt Oskars syster med repektive. Annas kompis Helen kom också med sina två gulliga hundar. Vi träffades dock redan tidigare då hon även var med och hjälpte till på tävlingen.

Och Boris den lille busen (hunden alltså) han kammade hem två prisrosetter men inga förstapriser…

Nedan kan några foton beskådas:

1. Boris och jag kelar oss lite…för han gnäller hela tiden efter Matte (Stora m-barnet) som har fullt upp med viktiga saker för sig.

2. Banan iordningställs för denna officiella tävling.

3. Stora m-barnet har den prestigefyllda uppgiften att ta tiden på alla duktiga vovvar och ägare som genomför tävlingarna med olika svårighetsgrader.

4. Till sist kan vi så äntligen fira födelsedagsbarnet!

Promenad

prommenad.jpgbanan.jpgstorambarnet.jpgannapanna23.jpg

Comments are closed.