Fjortisar och Inget regn…nästan

När jag kom från jobbet i dag hade jag redan bestämt att ägna kvällen åt trädgården.

Det såg fint ut på väderfronten och jag begav mig ut i den begynnande ljungeln.

Det var naturligtvis inte så att att en hel kväll kunde vara regnfri men jag gav mig inte utan fick planterat min Lagerhägg samt en gulbladig Humle…

Det var inte så många droppar som kom så jag ska väl inte klaga.

Nåväl, i dag presenterar jag en bild som togs i söndags men som varit stört omöjlig att få in i kollaget eftersom Lunar har strulat igen.

Nu ligger den här och alla som ids kan få njuta med mig.

Alla dessa tulpaner växer vid mina två komposter för att förgylla denna annars så tråkiga plats.

För övrigt då…jo jag har blivit invaderad sedan en tid tillbaka av fjortisar från Skåne Län (anmärkning: på LunarStorm). Jag bryr mig inte speciellt mycket och spärrar dom direkt…det är bara det att då tar någon fjortiskompis över så det är stört omöjligt att bli av med dom.

Nåja, låt dom små liven hållas. Något måste dom ju roa sig med.

I kväll är jag helt allena här hemma för Woffe är ute med 25-klubben (det är en trevlig liten klubb som alla får vara med i som jobbat på jobbet i 25 år). Dom ska åka Paddan och få uppleva den nya aquadukten och därefter blir det god mat med tillbehör.

Jag får kanske aldrig uppleva denna gemenskap eftersom jag ”bara” varit anställd i 17 år och nu hotar ett nytt varsel över oss arma människor då det inte går så bra för oss som det borde.

Men, varför sörja i förtid!

Glöm nu inte titta på Sötnosarna, bild 1, som förgyller den annars så trista platsen i trädgården.

flersotnosar.jpg

Comments are closed.