Många timmars slit

Blev det innan jag fick kopierat över allt från min gamla dator till den nya.

Jag gav till slut upp tanken om att kunna koppla samman dem och kopierade över hela disken till en lös disk och sedan över med det jag behövde till den nya.

Jag ska inte bli långrandig men var färdig 04.30 i morse!

Förutom lite justeringar i efterhand för att få den nya datorn som jag ville i dag så har jag varit i trädgården och delat med mig av lite växter till våra grannar. Lite höströjning där det var lämpligt och några löv blev uppkrattade. Det var så härligt väder både i dag och i går så det var skönt att bara få vara ute och njuta.

Nu tycker Monsterpappan att vi ska ut och motionera så det får väl bli det då.

Fast jag håller ju faktiskt på och rensar lite i en tabell – men å andra sidan är man ju av det kvinnliga könet så det är väl inga problem – att göra två saker samtidigt menar jag.

En och en halv timmes stavgång kändes bra och därefter middag vilket kändes mycket bättre.

Comments are closed.