Åter vardag

Simning i morse fast det gjorde ont och lite överallt efter stavgången på Djurgården – fattar inte att jag skulle få den värsta träningsvärken. Men å andra sidan har jag inte vandrat eller gått stavgång sedan vi var i Österrike.

Nåväl.

Sedan jobb hela dagen och efter det ut till Sisjöns insdustriområde för att lämna tillbaka Boris täcke som var för stort.

Därefter Blomsterlandet för att köpa present åt världens bästa kattvakt. Det blev en magnolia till trädgården (Praktmagnolia) som jag vet att hon önskar sig.

Därefter handla mat på Billhälls – ja ingen kan ta miste på att det är vardag igen =)

När vi kom hem och jag hade lämnat presenten till kattvakten från Tussen så planterade jag om 7 orkideer i nya krukor helt av glas. Fint blev det och dyrt också för den delen….. Nu är det bara 6 kvar så dyrare lär det bli =)

Godnatt!

Comments are closed.