Länge sedan var det

Sedan jag satte några rader i detta forum.

Kanske beror det på att sommaren erbjuder så mycket annat så inte tiden räcker till. Det är inte det första man tänker en skön kväll att man ska gå in och uppdatera blogen – inte jag i alla fall.

Nåväl, sedan sist har jag och monsterkatten varit i Varberg och haft det så himla skönt man bara kan ha.

Vi åkte ner onsdagkväll den 5/6 och kom åter den 9/6 så fyra dagar med strålande sol var precis vad vi behövde, katten och jag.

Jag var så himla trött på jobbet och installationer av nya system som inte fungerar och gamla som krånglar värre än något annat så det går inte att klä i ord. Hade jag inte tagit dessa fyra dagar till rekreation så vete tusan vad som hade hänt – förmodligen den stora smällen.

Det är knappast bättre ännu men smärtgränsen för sammanbrott har åtminstoner flyttat sig en bit.

Jag gjorde sköna promenader på klipporna runt Getterön och tog sköna cykelturer och solen sken på himlavalvet som en tok hela tiden – åhh vad det var skönt! Badade till och med i havet! 19 grader var det så det fanns övrigt att önska men skönt ändå efter en dag i full solsken.

Tillbaka i verkligeheten kan jag nu konstatera att det är bara en vecka kvar tills färden mot Innsbruck tar sin början. Innan dess har jag mängder av arbete som måste göras både på jobbet och hemma. Stannar nog kvar i morgon kväll för att hinna i kapp men vi får se under morgondagen vad själen tar för beslut.

Sedan ska det naturligtvis planeras, tvättas och packas för avfärd. Ordna så att monsterkatten har allt som behövs för två veckors frånvaro av matte och husse.

Jaja – det ordnar sig alltid.

Comments are closed.