Bokslut maj 2002 – ren katastrof

En månad som inte frestar till att göra något stort väsen av på motionssidan!

Tjänsteresa och infektion i foten med penicillinkur och stränga order om stillhet gör att det vore bättre att inget notera alls.

Men så feg får man ju inte vara!

Simning – 1,1 mil 5,3 timmar

Vandring/promenad – 2,9 mil 6,3 timmar

Cykel – 11,2 mil 6,6 timmar

Sedan måste det erkännas att det har funnits tillfällen jag hade kunnat lägga några minuter på motion men då har jag i stället struttat omkring i trädgården och grävt nya rabatter elller bara gått omkring och njutit!

I dag till exempel skulle jag mycket väl kunna ge mig iväg och motionera men det ska silas sand för att sedan sopas ut mellan plattorna på framsidan som vi lagt ut. Gräset når nästan till knäna (överdriver en aning men ändå) så det bör klippas.

Jag har lovat monsterpappan en härlig middag, när han kommer från jobbet i dag, att intagas på framsidans nya uteplats med nya möbler och då förstås sand mellan plattorna.

Tvättstugan liknar mest ett katastrofområde och strykhögen ska vi bara inte prata om….inser att jag inte har tid till någon motionsrunda i dag och framför allt inte att sitta här och babbla om allt som ska göras utan helt enkelt sätta igång =)

Comments are closed.