Oavgjort!

Lika säkert som Amen i kyrkan så gav hon igen i dag – naturligtvis.

Hon har ganska raffinerade sätt att väcka mig på….alla dynor till köksstolarna är utrustade med resårband för att knyta fast dynan med…..dessa tar hon i munnen, drar så långt det går och sedan släpper. Jag kan lova att det hörs över hela kvarteret och absolut in i vårt sovrum.

Hjälper inte det drar hon ut och håller kvar samtidigt som hon liksom spelar med resåret utrdraget med munnen och tassen blir den gitarrspelande handen. Det blir ett genomträngande envetet ljud som ingen människa kan sova till =)

Nåväl, nu är jag vaken och det är lika bra att försöka få lite gjort.

Som vanligt (numera) är det trädgården som gäller men jag ska invänta lite värme innan utgång.

I går regnade det nästan hela dagen men i dag tittar åtminstone solen fram fast det blåser

Comments are closed.