Denna veckan – borta för alltid

Jo, men så är det ju faktiskt. Sedan kan man å andra sidan tycka att vissa perioder på året känns veckorna samma, ingen skillnad från den förra och heller ingen på den nästkommande.

Vad har jag då gjort denna vecka? Förmodligen har jag uppfyllt idealbilden av en medelålders mamma/tant ganska bra. Var på Tupperwareparty i torsdags – inte så mycket för partyts del utan mer för att det var en gammal bekant som bjöd och som precis flyttat in i ett jättefint hus i Långedrag. Det ska snart komma en bebis oxå. Det var roligt att se hennes fina hus och det försvann en femhundring på bara några minuter på plastprylar. Som tur är så är desa prylar svindyra så det blir inte särskilt platskrävande i skåpen för en femhundring 😉

Jag har varit på staden och provat vandrarkängor – hiskeligt dyra men förmodligen nödvändiga i sommar då det blir vandring i Österrike om allt går enligt planerna.

Broderat har jag gjort.

Jobbat hela lördagen från 08.00 till 22.00 med uppgradering av WebBase. Det blev lite tufft ett tag när det inte funkade som det var tänkt men vi fick ordning på det till slut så vi slapp gå tillbaka – vilket aldrig är särskilt roligt. Vi har ju kört detta i test en längre tid utan problem så det var givetvis lite frustrerande men som sagt nu rullar det på.

Jag har varit inne och kollat i dag och det kommer in annonser så då får man vara nöjd så långt.

I dag ska jag inte göra många knop då jag känner mig lite degig efter gårdagen men det blir väl middag så småningom och lite broderande kanske….

Comments are closed.