Och lyser på fattigt folk och på rika…

Ledig i dag och skulle väl sovit ut riktigt länge om det inte hade kommit ett jobbsamtal på mobilen 07.35 – men å andra sidan är jag nu (12.10) klar med rensningen mellan plattorna på både bak- och framsidan samt parkeringen. Det hade jag inte varit om jag hade sovit färdigt. Så inget ont utan det för med sig något gott!

Fick SMS från Snurpan som är cykeltur och nu sitter jag och väntar på mail från henne.

Jag har avnjutit frukosten på trappan – helt underbart att kunna vara hemma och äta frukost på trappan i lugn och ro, ta sig en tur runt växtligheten i trädgården, rafsa lite orgäs osv osv.

För att inte tala om vad glad Monsterkatten är att kunna gå ut och in genom öpnna dörrar precis som det behagar damen. När jag försvinner ur sikte jamar hon riktigt högt (låter som en ledssen bebis) och när jag svarar blir hon lugn igen. Hon börjar nog bli gammal.

I natt låg hon hela natten snällt på sin kattpelare, I vanliga fall ligger hon bara där tills jag somnat sedan parkerar hon sig tätt intill mitt huvud i sängen.

Comments are closed.