Det finns ett särskilt slags ädelt vin

Solen skiner, fåglarna kvittrar och Tussens friare ylar som en marskatt utanför. Han har nog ingen kalender. Nåväl, hon bryr sig intet stort.

Lycka är att få stå i trädgården och stryka – det ska jag göra nu.

Det blev inte mycket struket – lusten försvann. Däremot hängde jag ut tvätt och gick omkring och planerade alla ändringar jag ska genomföra i trädgården.

Vi tog en sväng till handelsträdgården min favoritgranne och jag. Det blev naturligtvis några små krukor för utplantering, Vi var först på Hjällsnäs men hittade inget där som lockade så vi for vidare till Stenkullen.

Har planer på att ta bort alla blommor i långrabatten mot grannen och istället skapa en buskrabatt. Tittar på olika buskar med vackra blad. Vill gärna ha något mot det röda hållet och någon buske i vitt och kanske en gulbladig.

Jag har vattnat på framsidan för solen torkar ur ordentligt. Ginkon, mitt vårdträd, har blad som har torkat trots att jag vattnar varje dag! Den har jag köpt för att barnen ska få glädje av den. Det är jordens äldsta träd och räknas som barrträd fast det har blad som den fäller på vintern. Växer jättelångsamt och har inte ökat en millimeter på höjden ännu.

I dag har Monsterpappan och jag bröloppsdag. För 27 år sedan bar det i väg till prästen…det är inte klokt!

Tror jag ska överraska med grillat när han kommer hem efter dagens vedermödor.

Comments are closed.