Seg som kola

PÅ SÖNDAGEN VAKNADE vi inte på morgonen om man säger så, snarare någon gång under förmiddagen 😉 Men vi kom hem bra sent på nattkröken, eller möjligtvis tidigt på morgonditon- beror på hur man ser på saken, så det fanns en förklaring om det nu är någon tröst.

I alla fall så har vi en del pyssel att göra innan vårt besök kommer om några dagar. Tänker inte trötta mig själv med någon uppräkning men jag började i alla fall redan tidigare i veckan med att klippa till nya gardiner till sov- och vardagsrum. Mer än så blev det inte så jag fick ta mig i kragen och sytt eländet också…

När jag ändå var i pysseltagen, eller om det kanske var så att jag helst ville ägan mig åt något annat – vad vet jag, så gjorde jag i ordning en pyssellåda till Leon som vi ska ha roligt med när han kommer på besök 😉

Gardinerna blev i alla fall och mot all förmodan färdigsydda – nu ska vi bara vänta på att någon smyger sig hem till oss och putsar fönstren samt hänger upp dem…

Det blev middag i kuvösen…

Den Svenska Sommaren var det ja!

Woffegubben pysslade förstås också denna sega söndag, bland annat att med att sätta namn på min cykel…

Kvällen gick i packningens tecken då vi bägge planerar för cykling i morgon otta 😉

Ännu en helg som försvann snabbare än en månadslön men vi hade en helmysig dag och kväll i Malmö i alla fall 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>