Mutor funkar ;-)

UNDER DAGEN FICK jag viss antydan om att det kanske kunde cyklas ”min” väg hem i utbyte mot fika på vägen… Detta från våning sex, inga namn nämnda, men jag jobbar på våning fyra…

Så jag gav mig ut på en liten lunchpowerwalk, trots att jag gett mig själv utegångsförbud men tanke på gårdagens dyra dito, och införskaffade en kletig jättebulle och en lika kletig jätteblåbärsmuffins samt en cocacola. Det blev även en skaldjurswrap som då var tänkt till den kvinnliga delen av familjen 😉
Nu vill jag ju inte påstå att jag kom upp i gårdagens summa (av skor) men så här kan det bara inte fortsätta för då blir det billigare att åka bil t o r till jobbet 😉

Och Göteborg bjuder oss ett fantastiskt väder och en Bruce-yra som heter duga…

Så härligt att se alla resväskedragare och alla som laddar inför kvällens konsert!

Nåväl, vid 17-snåret var han jag delar möbler med, läs Woffegubben, redo att ge sig i väg hemåt ”min” väg. Redan innan milen ”hittade” han en perfekt fikaplats…

Och, vi kom hem! Det tar visserligen lite längre tid och går lite långsammare men det kan det vara värt när man har trevligt sällskap 😉

Pensionärskuvösen bjöd på +41 grader när vi kom hem så efter att jag öppnat alla dörrar, duschat och kylt lite Rosé så placerade jag mig där och tänker inte förflytta mig en centimeter förrän det är dags att krypa i säng… Vilken fantastiskt kväll!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>