Första arbetsdagen

SÅ VAR DET dags igen. Fjorton semesterdagar försvann snabbt!

Eftersom vädret är som det är, kallt, regnigt och blåsigt så försvann snart mina planer på att kunna cykla till jobbet.
Till Woffegubbens stora glädje ”gick jag med på” att simma innan jobbet i stället. Jag har ju inte simmat på flera år nu vilket vi gjort innan i åratal. Woffe har dock fortsatt varje dag innan jobbet trots att jag tappade sugen.

Det gick skapligt, lite otränad och ovan men, det blev i alla fall 25 minuters sim och 700 meter 😉

Arbetsdagen bestod av idel möten så jag hann inte ens ta mig igenom mailhögen på hela dagen…

På lunchen hann jag ut och fick i mig en Chai Latte – det behövde jag 😉

När vi kom hem så städade vi ur husvagnen ordentligt med dammsugning och svabb av golv, bäddade rent och hängde in nytvättade handdukar på alla fronter 😉 Så nu är den fit for fight till helgen som blir i Varberg.

Och vädret…ja det regnade mest hela kvällen men jag lyckades ta några bilder i trädgården mellan skurarna 😉

Regn, regn…

Snart får jag montera antingen simringar runt växterna eller paraplyer över dem 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>