Vår torsdag

PÅ VÄG HEM FRÅN JOBBET åkte vi till Hermanssons Bygg här hemma vid för att köpa material till altanväggens insida…

1_mermaterial.jpg

När vi lastat av all bråte så körde Woffegubben tillbaka den lånade kärran och jag bytte om till målarkostymen. Jag blev dock tvungen att fånga hösten en smula i trädgården innan jag dök ner i målarfärgsburken…

1_hosten1.jpg

Jag har inte haft någon tid att lägga märke till att den faktiskt är kommen, hösten alltså, även i trädgården…

3_hosten2.jpg

Lite vackert är det trots att jag inte tycker om att det går mot kallare tider…

4_hosten3.jpg

Men som sagt…det var ju måla jag skulle göra…

5_malaigen.jpg

Och Woffegubben håller på där bak 😉

6_iintemycketkvar.jpg

Den blivande altanen tjänstgör numera som snickarebod…

7_snickarebod.jpg

Medan förrådet omvandlats till en målarbod eller snarare katastrofområde…

8_farglager.jpg

Nåja, nu är jag äntligen färdig med målningen av garagedörrarna och farstukvisten. Det blev totalt fyra varv innan jag blev nöjd.Helst skulle jag vilja slippa se en färburk resten av mitt liv 😉 Men det låter sig nog inte göras, tyvärr. Denn nya väggen är t ex bara målad en omgång.

6 kommentarer tillVår torsdag

 • Jag gillar hösten – trots att vi går mot kallare väder, bara för att det är så himla vackert med alla färger! Ni gör en jättefin vägg iallafall, vad snyggt det blir med den där ljusgrå nyansen och vit kant! Ha det gott, slit inte ut dig – vare sig hemma eller på gymmet ;-D *kram*

 • Vart fan får du energin ifrån? Som ni håller på… Kram på dig och hälsa Woffe…

 • Snurran> Jo, jag kan också tycka att det är fint men i tanken finns ju också vad som komma skall…mörker och regn och rusk ;-(

  Våra gavlar, som vi bytte för några år sedan har den grå färgen så vi kände att det blir en naturlig fortsättning med att ha samma färg. Nu jag jag ju även målat garagedörrarna och farstukvisten i samma grå så det blir lite som bryter av huset som är vitt. Glasprofilerna blir ju också vita så förhoppningsvis ska det blir fint 😉

 • Christopher> Nej, varför frågade du det?! Nu har jag funderat i flera timmar och inser att jag kanske inte har den energin? Hur i jösse namn ska vi nu bli klara?

  Klart jag hälsar Woffe från dig! *Kram*

 • Bim

  Ha nu en trevlig helg! Och jobba och träna inte ihjäl dig! Njut och vila lite också! *KRAM* 🙂

 • Bim> Ja, det börjar ju ”bra”. Det ösregnar och då kan man inte mycket göra mer än att sitta inomhus och kura 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>