Var är du?

FRÅGADE MIN GODA BLOGGKAMRAT Bim? Jo, jag svarade att jag visserligen lever men att det är fullt ös medvetslös för tillfället och så är det i bland…

Jag gav också ett halvt löfte om att kanske skriva en resumé och det ska jag försöka göra nu. Ett halvt löfte är lika viktigt som ett helt när man nu har så goda vänner som faktiskt saknar mig 😉

Söndagen, när jag hade sovit i kapp några timmar efter den härliga upplevelsen att få delta i årets Rosa Bandet-spinning, ägnades åt Ikea. Igen!

Vi är ute efter en ny bokhylla men hittar som vanligt inget som passar till våra mahognymöbler eftersom mahogny numera är svartlistat 😉 Fast, tilläggas ska att vår möbler är inköpta långt före man kom på att Regnskogen är i fara…

Vi åkte hem tomhämta igen! För vilken gång i ordningen vet jag inte. Och tur var väl det för nu har jag svängt om helt och hållet 😉

Men till det kommer vi senare…

Måndag var det träning som gällde för min del. Jag testade ett pass med Body Pump och konstaterade återigen att det här med koordination är inget för mig framför allt inte ihop med skivstång och vikter. Nä, spinning där cykeln står stadigt som en ko på golvet och man bara behöver röra benen är nog min melodi. Så det blev ett spinningpass efter Body Pumpen. Lite trögt kändes det i benen efter natten till söndagsbravaden men det gick skapligt ändå.

Tisdag blev det också träning (vad ovanligt som Woffegubben brukar mumla). Sim på morgonen, ett pass cirkelträning och ett pass spinning puls på kvällen. Det blir inte så mycket tid över när det är gymaktiviteter utan mer stört i säng när man kommer hem. Möjligtvis blir det packning av väskor för dagen efter 😉

Onsdag, hör och häpna, tog jag ledigt för att göra det igen…

dagsigen.jpg

Det vill säga måna om mina små raringar och ge dem en rejäl rotblöta samt putsa fönster så att dom kan se ut igen 😉

Och med nyputsade fönster så ser det riktigt bra ut när blommorna kommer tillbaka på fönsterbrädan igen…

2_fintmed.jpg

På eftermiddagen tog jag en powerwalk till gymmet (vi är ju fortfarande så fattiga i vår familj så vi har bara en bil). Det är 6 km till gymmet och vädret var ljuvligt men lite kallt.

Väl framme körde jag mitt styrkepass och efter det Core Flex (skam den som ger sig). Sedan var det faktiskt möte med Life Time så kvällen försvann fort som en löning den också.

Under tiden jag roade mig på gymmet så hade Woffe besök av vår ”personlige” målare som tittade på allrummet som vi nu äntligen ska ge en chans och fräscha till. Han kommer om cirka två veckar så tills dess ska det röjas undan. Han är så himla bra och duktig och har hjälpt oss med både sovrummet och mitt arbetsrum då det begav sig för några år sedan.

I samma projekt ligger också en möbelbeställning som jag gjorde sent i går kväll på Mios hemsida. Vi var en sväng i söndags när vi inte hittade det vi ville på Ikea och tittade ut möbler. Vi behövde mäta lite och fundera lite (då det går på en mindre förmögenhet) så beställde vi inget då. Men nu är det gjort, helt och hållet via Mios hemsida, och det blir ett helt nytt möblemang till allrummet. Mio ringde mig i dag och bekräftade beställningen som kommer i mitten på december. För 500 riksdaler kör doom hem allt samt monterar ihop rubbet. Ja tack! Vad har vi då bestämt oss för?

Jo, först ett bord med plats för åtta personer…

folke_bord.jpg

Bilden lånad här

Det är en granitplatta som är snurrbar i mitten. Jätteläckert!

Sedan då förstås åtta stolar att runt om…

skafto_stol.jpg

Bilden lånad här

Ett sideboard…

folke_sideboard.jpg

Bilden lånad här

Och sist men inte minst två skåp…

folke_skåp.jpg

Bilden lånad här

Allt i massiv ek och det ska bli kul för hittills har vi haft allrumsmöblerna i furu.

Så om någon är intresserad av att, för en billig pening, köpa våra gamla möbler så…

Det är köksbord, 6 stolar, en skänk, en sekretär, ett hörnskåp eller rättare sagt två samt en kökssoffa med klädd dyna. Att i furu 😉

I kväll har vi handlat lite på hemvägen och det slank med två nya…

2_annufinare.jpg

11 kommentarer tillVar är du?

 • Bim

  Åh! Vilka snygga möbler! Och bordet var ju helläckert med den snurrbara skivan i mitten! Jättecoolt ju! Nu måste du verkligen fotografera hemma sen när allt är uppställt och klart! 🙂

 • Bim> Ja, det lovar jag men det dröjer ett tag för först ska det ju renoveras och möblerna kommer inte förrän till Luciaveckan 😉

 • Jag håller med Bim, verkligen jättefina saker, Det är bergis inte gratis vare sig med målare eller möbler, så jag förstår att ni inte har råd med mer än en bil ;-D (tur att du så gärna går då..)

 • Snurran> Nej, gratis är det inte och i dag kom fakturan på altanbygget… Men man lever ju bara en gång har jag hört 😉

  *Kram*

 • Det är vad vi tror iallafall och man kan bergis ändå inte ta med några tillgångar till nästa liv så det är väl helt klart bättre att leva upp dem och trivas istället! *kram*

 • Snurran> Jag vet i alla fall att jag inte kommer till himlen – kanske kan bli vägbula eller något i så fall i nästa liv 😉

 • Bim

  Hahaha! Vägbula! Den var kul! ;-D

  Jag tror inte heller att man får ta med sig nåt till nästa liv, det är därför jag är så duktig på att shoppa och göra av med pengar! Och ge bort till mina nära och kära! (Märker det nu när Jenny flyttar… Det blir dyrt för mig!)

  Ha en trevlig helg!

 • Bim> Förstår det men jag är som du, det är roligare att ge än att få 😉 Ha en trevlig helg du oxå mitt i flyttröran!

 • Ahnna

  Åh vad kul med lite nytt i vardagsrummet. kram Ahnna

 • Ahnna> Fast det är i allrummet. Vardagsrummet får vänta lite 😉 Men visst ska det bli kul. Det blir ju förhoppningsvis klart strax före jul så det gör ju inte saken sämre. *Kram*

 • Bim

  Ja, det är definitivt roligare att ge än att få! Det håller jag med om! I alla fall när det gäller mina barn! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>