Som vanligt

SOMNADE JAG FRAMFÖR DUMBURKEN… Vi har sett i kapp Oskyldigt dömd i kväll vilket vi skulle gjort redan tidigare i veckan men prioriterade sängen 😉 Nåväl, två avsnitt ligger nu på färdiglistan 😉

För övrigt finns det inte så mycket att orda om dagen. Det har varit en ren vilodag för min del och alltså inga som helst motionsaktiviteter om man inte räknar den korta lunchpromenad jag tog i dag till det ställe dar vi ska spinna i morgon. Bara för att veta att jag har koll på läget när jag anländer på lördagnatt.

Efter jobbet åkte vi faktiskt i väg och fick klarat av en del julklappar….jo, så är det men det var av nödvändiga skäl eller rent av tidsmässigt nödvändiga skäl om man ser saken som den faktiskt är. Lite hemlighetsfullt men det finns anledning att misstänka att det kan framkomma till mottagaren om jag avslöjar mer.

Å andsra sidan – det som är klart det är klart! Och det kan ingen ta ifrån oss…

Det blev även en sväng till Ikea då vi fundrar på en ny bokhylla till ”TV-avdelningen” i vardagsrummet… Woffegubben vill ha en ”platt-TV” sedan länge tillbaka men eftersom det kräver en helt ny bokhylla så har det legat på is fram till nu. Jag vet faktiskt inte om det blir nu heller då jag känner mig högst tveksam till det alternativ vi tittade på i dag. Tyvärr är det ju så att resten av vårt vardagsrum är i mahogny och det kan man inte få tag på i dag eftersom det inte är riktigt rumsrent att köpa möbler i ädelträ i dag där regnskogen får ta stryk.

Jag respekterar det men å andra sidan blir det ett litet elände varje gång vi ska komplettera något i möbelväg där inne.

Vi får se hur det blir med den saken – sista ordet är inte sagt ännu är jag rädd för 😉

Och en platt-TV har ingen som helst prio för min del med tanke på att jag sover lika gott vid ”tjock-TV:n de få timmar per år jag över huvud taget sitter vid den…

Fortsättning följer 😉

Två nya, helt underbara, orchideer blev det dock – vilket har väl så hög prio i det Müllerska hemmet. Vi svängde in på ICA strax innan vi var hemma för att handla lite specerier och då slank dem med 😉

2 kommentarer tillSom vanligt

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>