Precis när klockan…

…SLOG FEM I MORSE stod jag redo för dagens löppass. Tyvärr glömde jag pulsbandet hemma i Gråbo (alltid är det något jag glömmer) men jag kunde i alla fall mäta sträckan som i dag blev 11,3 km. En härlig tur och det kändes relativt lätt för en gång skull 😉 Som vanligt kan man beskåda resultatet här.

Dusch, packa, frukost och sedan promenad till gruvan blir det nu i nämnd ordning.

2 kommentarer tillPrecis när klockan…

  • Bim

    Du är den absolut hurtigaste och ihärdigaste människa som jag känner! 🙂

  • bim> Tack… 😉 Det är ju snart dags för Finalloppet så lite träning är nödvändigt. Näst nästa helg springer vi, Steffanie och jag. Woffe, Anna och fyrbeningarna ska promenera samtidigt 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>