Helt däckad

JAG SLUTADE MED MIN ALLEGRIMEDICIN för några dagar sedan och reaktionen lät inte vänta på sig. Jag blev helt tät i näsan och den kliade så jag trodde jag skulle bil galen. Jag vet att det beror på att jag slutade ta allergimedicinen för jag har nämligen testat detta för ett tag sedan. Och när jag reagerade så då så tänkte jag att det kanske var för tidigt vilket innebar att jag började igen.

Men nu kan det väl knappast flyga omkring en massa störande pollen så i torsdags tog jag ingen tablett.

Jag kände mig så ut form i går hela dagen att jag allvarligt funderade på om jag skulle bli sjuk? Jag tog mig ner till apoteket på lunchen och fick köpt allerginäsdroppar bara för att ta mig igenom dagen.

När vi kom hem från jobbet däckade jag mig omedelbums i sängläge. Hade nog sovit runt om det inte var för att telefonen ringde vid 20-tiden. Då somnade jag ju förstås inte om så jag gick upp och tröttade ut mig vid dumburken en stund. Satt kanske i någon timma innan jag var helt utslagen igen.

I morse sov vi till halvnio och i dag kände jag mig som tur var fit for figt igen. Himla konstig reaktion jag fick! Har pratat med flera, bland annat då apoteket, och ingen fattar varför jag reagerar så här…

I dag har vi ägnat hela dagen åt arbete här hemma. Woffegubben har lagt sin tid på den blivande väggen…

1_sagarbrador.jpg

Det ska nog bli bra så småningom…

2_vagginifran.jpg

Från utsidan…

3_vaggutifran.jpg

Och det ”rejäla fruntimret” har målat precis hela dagen, först garagedörrarna två varv och sedan farstukvisten lika många…

4_malarfarstu.jpg

Tyvärr täcker inte andra varvet heller så det blir till att ta nya friska tag i morgon.

Däremellan har jag som vanligt tvättat ett antal maskiner som faktiskt torkat ute – det är nog sista gången för säsongen är jag rädd – som det är möjligt. Den som lever får se.

Nu ska jag laga lite middag för nu är vi bägge hungriga som vargar efter hårt slit en hel dag 😉

8 kommentarer tillHelt däckad

 • Hoppas du inte har tvätt kvar på vindan i natt, för då lär den väl blåsa bort..Har hört att ni får hårt väder i natt.. *kram*

 • Snurran> Nej, det är inplockat… Jag hörde detsamma så det är väl bara att vänta! *Kram*

 • Vilken lustig reaktion….

  Byggarna… la de bara taket? Ska ni göra allt annat själv??

 • Petra> Ohnej, det är BARA den fast väggen vi gör själva. Dom kommer tillbaka om cirka tre veckor och sätter upp profilerna. Det tar den tiden att tillverka efter de måtten som blivit.

 • Aha, då är jag med 🙂

 • Petra> Vi hade naturligtvis kunnat lejt bort väggbygget också – det är en ren kostnadsfråga 😉 Det blir hiskeligt dyrt ändå så vi såg en chans att komma lite billigare undan. Dom har en timpeng som inte går av för hackor 😉 Eget arbete är ju däremot gratis…

 • Bim

  Det ska bli så kul att se bilder sen när det är klart. Det ser ut att bli så himla fint.

 • Bim> Tro mig, det gör jag också 😉 Det ska bli skönt när man kan göra annat på fritiden är att vara på arbetsläger…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>