En aktiv dag igen

EFTER GÅRDAGENS OPLANERADE vilodag tog jag tjuren i hornen och tog tåget till gymmet. På morgonen blev det förstås morgonsim och promenad från simhallen till jobbet.

På gymmet har jag tillbringat i stort sett hela kvällen 😉 Först blev det ett styrkepass och efter det hade jag 46 minuter tillgodo innan det var dags för spinning. Så det blev 45 minuter på löpbandet med powerwalk och efter det spining i dryga timman.

Nu blir det vila fram till Rosa Bandets 24-timmars spinning

Jag ska cykla på natten till söndag mellan 01-02, 02-03, 03-03 och sedan 03-03 igen eftersom jag hamnar mitt i smeten när vi får vintertid igen 😉

Nåja, nu ska jag lägga mig i den varma goa sängen och läsa innan jag somnar.

Detaljerna om dagens träning kan man se här.

6 kommentarer tillEn aktiv dag igen

  • Du får väl cykla i ”flanörs-tempo” om du ska hålla i fyra timmar, eller räknar ni milen också?? Ha det gott!

  • Snurran> Nej, det blir bara timmarna som räknas. Men jag känner mig inte så orolig faktiskt för Vasaloppscyklingen som var lika lång tid gick ju bra 😉 Ha det gott du oxå!

  • Ahnna

    Vilken underbar altan som du har ”fått”. Här är toa klar ( underbar!!!)och bilder på min blogg kommer, just nu fram till Jul( tror jag) kommer jag bara vara stundet känns det som. Men idag har jag varit mamma och fru. Tittar ofta in här och läser om dina sport-aktiviteter och tycker du är så duktig. Men kommentera hinner jag inte alltid. Kram Ahnna

  • Bim

    Oj, oj, oj… Jag skulle INTE vilja byta min lördagsnatt i sängen, mot din lördagsnatt på cykeln… ;-D

  • Ahnna> Jättekul att du tog dig tid! Vi är jättenöjda med altanen 😉 Ser fram emot att få se din toa 😉 *Kram*

  • Bim> Jo, det tror jag nog. Det är ju för en god sak och alla pengarna går oavkortat till bröstcancerfonden…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>