Sol vind och vatten

VI STEG UPP TIDIGT i morse och tog oss över till Ullared. Behövde duschcreme och lite annat smått och gott. När vi kom hem igen blev det en mycket sen frukost och sedan blev det njuta järnet i den underbara solen. Jag tog mig en promenad ner till havet och hade visserligen garderat mig så att jag hade badkläder under shortsen men det blev inget bad i dag. Däremot hade jag med mig min bok och satt där nere en god stund och läste, tittade på barnen som fiskade krabbor (dom är outtröttliga) och njöt i största allmänhet.

Hemma satt jag ännu en stund i solen och pratade lite med vår goda granne, Evy, som också gosade sig i solen. Sedan blev det lite middag och disk efter det som Woffegubben tog sig an. Vi hade bestämt att ta oss en lite kvällspromenad vilket vi alltså gjorde efter mat och disk.

Det blev en tur runt Getteröns naturreservat och den som är trött på mina eviga bilder därifrån får sluta här och nu.

Woffe tog med sina stavar och…

1_woffestavar.jpg

Jag kan ju redan stava så jag ägnade mig åt att fota Björnbärsblommningen som pågår för fulla muggar…

2_bjorbarsblom.jpg

3_gelabild.jpg

Och solen glittrade lika underbart som i går kväll så här är en repris, dock inte från samma ställe…

4_repris.jpg

Jag kan inte låta bli att fascineras av sten…

5_skivadsten.jpg

6_vattensten.jpg

Vajande gräs i vinden har också sin charm…

7_grasetvajarivinden.jpg

Och här hade vi stenkul 😉

8_stenkul.jpg

9_mersten.jpg

Det finns även andra som har kul med stenar 😉 Varning för vad???

10_varningsskylt.jpg

På väg hem gick Stena-färjan i väg mot Grenå…

11_stena.jpg

10 kommentarer tillSol vind och vatten

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>