Snart får jag krama dPM

HELA DAGEN HAR VARIT en enda lång resa i väntan på besked från hur det gått med Ilastumpan. Sent omsider i eftermiddags fick jag besked via bloggen att hon nu är opererad igen och när jag något senare får mail från Anna om önskemål på mat till midsommar kändes det som en lättnad! Jag har visserligen mailat och undrat men inte vågat ringa för att linjen inte ska vara upptagen för besked från djursjukhuset. Men när jag fick mailet om midsommarmaten så insåg att allt kommer att bli helt fantastiskt ändå 😉

På väg hem har vi handlat det mesta inför helgen med familjen samlad. Jag har ju en helvegetarian, två veggare som trots allt äter kyckliing och tre köttätare… Det ställer saken på sin spets och det gäller att få med mat så att alla kan känna att midsommar 2008 blir till belåtenhet. Jag tror att vi lyckats få med allt i annat fall får det bli akututryckning på fredag 😉 Sedan finns det ju saker, som jordgubbarna t ex, som inte går att förköpa men om det mesta är på plats så är jag övertygad om att allt ska gå bra!

Kvällen kommer att ägnas åt packning, upp och ner? Maten ska ju packas upp och läggas kallt men kläder å annat krafs kan jag ju förbereda redan i kväll för att sedan packa allt in i bilen till morgonen.

På jobbet har all gårdagens problem löst sig tack vare fantastiska leverantörer, användare och kolleger – det känns skönt! Faktum är att dagen varit riktigt lugn – nästan så att man tror att det inte är sant. Och morgondagen kommer att bli en lång resa mot kväll då vi tar oss mot Varberg och träffas hela familjen.

Barnen ska detta år bo i hyrda stugor men jag har vissa planer på att kunna kidnappa Boris, den förstfödde som jag har en speciell relation till, om han nu går med på det ;-O Hur det nu än är så är ju trots allt Matte (Anna) bäst 😉

Den som lever får se!

Jag är rädd för att det inte blir så mycket bloggat under midsommarhelgen då jag naturligtvis sättetr familjen i fokus men det går ju alltid att efterpublicera – vilket inte är så ovanligt när det gäller mig…

Om jag redan nu Önskar Alla Mina Tre Läsare Och Alla Andra En Riktigt Skön Och Glad Midsommar så har jag i alla fall inte missat det 😉

6 kommentarer tillSnart får jag krama dPM

 • Jag hoppas verkligen att allt strul med Ila´s ben är ur världen nu och att försäkringarna täcker värsta smällen. Hoppas också att ni får fint väder – att ni får trevligt vet jag redan! *kram*

 • Snurran> Och jag önskar detsamma till dig med familj! *Midsommarkram*

 • Ahnna

  Vi vill se en massa hund kort, Tack!! Och gärna på Boris. Voff voff Urre

  p.s Vi hoppas att Ila snart blir pigg igen också

 • Ahnna> Ja, vin önskar det verkligen allihop! Får se hur det blir med bilder – men förhoppnigsvis. Nu måste jag ju få se din Urre också. Sätt i gång och fota 😉

 • Bim

  Och jag stämmer in i ovanstående kommentarer. Ha nu en riktigt härlig Midsommar med dina fina döttrar, svärsöner, man, och hundar. Och orkar du, så blogga gärna text och bilder i efterhand! *KRAM*

 • Bim> En trevlig midsommar till er också! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>