Länge sedan sist

DET ÄR MINST TVÅ VECKOR SEDAN jag försökte mig på en löprunda sist. Det beror inte på lathet utan snarare den värk jag får i benhinnorna varje gång jag försöker. Min käre kollega sa att det enda som hjälper är vila och det har jag ju gjort nu så i dag testade jag om det skulle gå bättre.

Det gjorde det faktiskt! Jag sprang dock mycket, mycket långsamt och jag springer ju i och för sig aldrig fort men i dag tog jag det lite extra långsamt…

Det blev näst intill milen och solen sprack upp på himlavalvet och livet rann till igen när jag sprang där ute på Getteröns klippor…

Träning: OwnZone

Totaltid: 1 timma, 32 minuter och 46 sekunder

Maxpuls: 148

Medelpuls: 125

Procent av maxpuls: 90

Procent av medelpuls: 76

Tid över pulsintervallet: 7 sekunder

Tid under pulsintervallet: 1 minut och 45 sekunder

Tid inom pulsintervallet: 1 timma, 30 minuter och 55 sekunder

Distans: 9,5 km

Max hastighet km/h: 7,8

Medel hastighet km/h: 6,1

Förbrukade kalorier: 851

Därefter har dagen ägnats åt att tvätta bort fågelskit från husvagnstak och tält, klippt gräs och snyggat till lite i största allmänhet. Nu har Woffegubben lagt sig på örat en stund och jag ska snart starta grillen för dagens middag…

5 kommentarer tillLänge sedan sist

  • Bim

    Duktig du var som sprang i dag! 🙂

  • Låter som om ni har bättre tur med helgvädret än vi 🙂 Min största son är ju i Göteborg för att ”festivala” (Metaltown) i helgen och det kan ju vara skönt att slippa ösregn på såna evenemang..

  • Bim> Tack – det låg långt inne 😉

  • Snurran> Njae, i Varberg har vi haft en underbar dag men det behöver ju tyvärr inte betyda att det är lika fint i Götet. Det är ändå 6 mil som skiljer och en kust som heter duga 😉 Men jag håller ändock tummarna för sonen och alla andra som befinner sig i Göteborg!

  • Det tackar jag för 😉 (och säkert de också)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>