Förutom att njuta

AV DAGEN har vi tagit en promenad med glass 😉 Det blev en liten tur runt Getterön istället för den cykeltur som jag inte lyckades övertyga Woffegubben om. Men det var het OK med en liten promenad längs vattenbrynet eftersom det fläktade lite där till skillnad mot på campingen.

I kväll har vi lagar middag, eller jag lagade middagen som bestod av kycklingfilé i aprikossås och ungnsbakade grönsaken till. Woffe fixade salladen och dukade – helt OK fördelning enligt min åsikt eftersom han dessutom fick ta disken 😉

Vi stannar kvar i kväll och åker direkt till jobbet i morgon bittida – det känns som om man vinner några timmars frihet på det viset 😉

7 kommentarer tillFörutom att njuta

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>