En halv dag

VI TOG HALVA DAGEN ledigt i dag och kom undan alla trafikstockningar som vi annars skulle hamnat i om vi jobbat heldag. Woffegubbens gäng hade ganska lite att göra i dag så därför blev det möjligt med att ta halvdag.

Nu har vi installerat oss i Varberg och det regnar till och från, mest från som väl är. Men man kunde ju önskat sig något bättre väder. Barnen är på G och kommer under kvällningen att landa här på Getterön från varsitt håll av vårt avlånga land. Vi har hämtat deras stugnycklar så det är i alla fall klappat och klart.

Jag har så smått börjat förbereda inför morgondagens firande – det som nu går att förbereda. Annars njuter vi mest av stillheten och vissheten att vi snart ska vara hela familjen samlad – det är minsann inte så ofta så det stör. Det har blivit lite av tradition att vi firar midsommar tillsammans. I alla fall sedan Steffanie och Peter träffades för innan dess hade hon andra traditioner just kring midsommarfirande.

Men jag är glad så länge vi kan ha det så här!

Eventuellt kommer Anna, Oskar och de fyrbenta att stanna kvar några dagar efter helgen så jag har förvarnat på jobbet att jag i så fall tar ledigt. Vi får se hur det går med lilla Ila och om det funkar. Jag tror att Anna och Oskar i så fall gärna vill ta en tur till Ullared så därför har Woffe också förvarnat om eventuell ledighet så att han i så fall kan vara hunddagispappa 😉

Nu önskar jag bara att det blir uppehåll och skapligt varmt i morgon så vi kan fira en traditionsenlig midsommar med ”gatans” innevånare. Vi brukar ju sitta ute tillsammans allihop och det är något visst när alla radar upp sina bord och det blir ett långbord som heter duga. Förra året var det så himla dåligt väder så vi stannade i vårt revir och firade så gott det nu gick i ösregnet. Visserligen kom partytältet upp men det var så illa kallt så vi föredrog att stanna kvar i yttertältet där vi brassade på med värme från fläkt och massor av stearinljus.

Med en önskan om Trevlig Midsommar till er alla där ute…

Blomrad.gif

7 kommentarer tillEn halv dag

 • Bim

  Och det samma önskar vi dig och alla de dina nära och kära! 😀 *kram*

 • Ja, ha en riktigt skön och trevlig midsommar nu! *kram*

 • Bim o Snurran> Vi kan väl alltid hoppas på bättre väder! Eller har ni kanske midsommarväder på era breddgrader?

  Jag hoppas, vad det nu änna månne bli på den fronten att ni ändå kan njuta och känna sommarfeeling 😉 *Kram*

 • Marie

  Var ju tvungen att se vad som hänt med min tränarkompis men det ser ut som du har det riktigt bra även om det regnar lite. Här öppnade sig just himlen och det störtregnar verkligen.

  Hoppas att ni får en skön och rolig midsommar!

 • Marie> Åhh, vad roligt att höra från dig! Ja, här är nu himlaportarna också fullt öppna 😉 Jag hoppas att även du med familj får en helt fantastisk midsommar vad det nu än må bli för väder! *Kram*

 • Jag och familjen önskar er en skön midsommar. Vad härligt att ha hela familjen samlad 🙂

  Jag jobbar (som vanligt numera..) själv hela midsommarhelgen så något firande blir det inte för mig, men resten av familjen ska iväg och fira med kusinerna och deras föräldrar och farföräldrarna.

  Kram

 • Petra> Det är huvudsaken! Att barnen får dansa kring stången! Hoppas att du får en lugn helg på jobbet som lite plåster på såren 😉 Och en glad midsommar till dig och familjen! Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>