Seg morgon…

EFTER EN GOD NATT SÖMN…

1_efterengod.jpg

Vaknade vi till sist 08.30 vilket inte riktigt är jag. Men jag förmodar att Stockholmsresor och konferens tar ut sin rätt till slut. Jag kände mig helt död redan i går kväll och gick till sängs tidigt trots att vi hade Animal Planet påslagen och det handlade om lejon 😉

Nåväl, jag började med dagens frukost…

2_svampstekning.jpg 2_omelttfrukost.jpg

Vilket då resulterade i omelett med svamp, kalkon och ost samt lite skurna tomater.

Att helgen skulle bli ett arbetsläger visste vi redan innan 😉

3_reglar.jpg

4_hjalpertill.jpg

I stort sett är ju ett golvbygge ett enmansjobb så mellan varven, när jag inte kunde bistå, fixade jag inför dagen ”husvagnsmiddag” av den lättare sorten. Jag har för avsikt att göra en pastasås på stuvad spenat och skär lite gul lök och vit dito samt svamp…

5_lokarvitogul.jpg 6_mersvamp.jpg

Skär lite osttärningar…egentligen ska det vara riven ost men jag tar den lätta vägen 😉

7_osttarningar.jpg

Under tiden växer golvet fram…

8_golvetvaxerfram.jpg

Samtidigt inser jag att om jag ska få ”arbetaren” att jobba gratis en HEL lördag så gäller det att fjäska med lite fika…

9_fixarfika.jpg

Och Totte, som nu är en stor grabb, har fått kompisfrämmat…

10_tottekompis.jpg

Och med stigande ålder kommer, säkert som Amen i kyrkan, rymningslängtan så nu får Totte ett riktigt staket i år…

11_tottestaket.jpg

…Och Woffegubben trälar på…

12_woffesagar.jpg

Eftersom allt är nytt i år så finns det förstås ingen musikanläggning ännu och då är jag glad och tacksam över Ipoden som får duga till det är ordnat…

14_ipoden.jpg

…Under tiden jag färdigställer dagens pastasås…

15_pastasas.jpg

Och Tottes rymningssäkra staket börjar bli klart…

16_totteststakenklart.jpg

Dom glada, tokiga staketbyggarna har bara smådetljerna och finliret kvar…

17_gladabyggmastare.jpg 17_detaljerna.jpg

Woffe ”fundrar” och jobbar enträget vidare…

18_funderar1.jpg 18_blirnogbra.jpg

8 kommentarer tillSeg morgon…

 • Bim

  Underbart inlägg som vanligt! Det är så härligt att du tar dig tid att dela med dig av dina bilder! Steffanie och Anna måste uppskatta det väldigt mycket! Jag gör det i alla fall! ;-D Ha en fortsatt trevlig helg nu!

 • Ni fixar staket till oss också va? 😀

 • Bim> Jag vet inte ens om dem orkar läsa allt mitt tjafs 😉

  Men uppenbarligen har Anna läst eftersom hon vill att vi ska bygga staket 😉 Det är i alla fall härligt att veta att det finns någon där ute i cyberspace som orkar ta sig tiden 😉 Kram och en fortsatt trevlig helg till dig också!

 • Anna> Njae, nu har vi ju bara en ”enkeltomt” storebror och Helen har ju sina mittemot varandra…Men det är väl inte värre än att vi släpper in vovvarna där så löser det sig med staket 😉

 • Vill bara påpeka att även jag läser och uppskattar din fina ”bilderbok” Hoppas att ni får lite ledigt i morgon och att solen skiner då också! *kram*

 • Snurran> Ja, förlåt du är så klart en av mina trogna läsare och det uppskattar jag 😉 Solen kom till slut frampå eftermiddagen och någon vilodag i morgon kan vi inte räkna med men däremot att bli klara med golvet så att vi kan färdigställa. Nästa helg kommer nämligen Steffanie och Peter och då… Kram

 • Gud va härlig sängen ser ut och snygga kuddar *gillar färgerna*

  Klart arbetaren är värd en sån smarrig fika efter allt det tunga arbetet 🙂

 • Petra> Lite mutor krävs – du vet ju hur hantverkare är 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>