Sedan sist

I GÅR VAR EN BESVÄRLIG DAG! Inte så att det var besvärligare än vanligt i simhallen mer än att jag simmade tusingen och inte heller på jobbet – som var lika besvärligt som vanligt 😉 Nä, det var snarare det tre kvällsaktivitetsmöjligheterna jag hade…

1. Vår friskvårdsföreinng GPFF startade löpträningen, inför Varvet och sedemera Midnattsloppet, i Skatås med samling 17.45.

2. Woffe ville att jag skulle gå med ut med gamla ”GT-gänget” (före detta arbetskamrater till oss bägge) och sänka en pilsner.

3. Jag tänkte i min enfald att OM jag inte löper så tar jag ett styrketräningspass på gymmet…

Det första alternativet hade jag tagit om det inte var för att min gode arbetskamrat inte kunde vara med för att hon hade annat för sig, och OM det inte hade regnat hela dagen och kvällen. Alltså kändes det inte lockande att gå ut och springa i ösregn och därtill utan ”kompis”…

Det tredje alternativet kändes helt plötsligt, efter en hel dags tvekan kan tilläggas, heller inte attraktivt…

Så det blev några pilsner i Goda Vänners Lag… Nästa träff är 18/6 😉

Sedan gick det allvarliga rykten om att dagen, alltså i dag, skulle bli solig och varm så jag funderade på om jag skulle cykla till och från jobbet – och alltså inte fega med en enkelväg som i tisdags.

Jag steg sålunda upp 05.30 i morse för att reka läget och tog beslutet att jag nog skulle kunna cykla bägge vägarna 😉

Så då blev det så… 6.4 mil och lite över 1600 kalorier senare är jag hemma igen. Det var soligt och vädret inbjöd till och med att ha kortarmat under jackan på hemvägen 😉 I morse hann inte solen titta fram så då blev det långarmat…

Samtidigt får jag llite dåligt samvete för mitt ”ickeengaemang” på gymmet. Vet inte hur jag ska tackla det här med att både orka cykla till och från jobbet och köra mitt styrkepass på gymmet?! Detta trots att jag vet att man inte både kan äta kakan och ändå ha den kvar. Jag efterlyser fortfarande den där balansen i livet som jag så gärna vill hitta men hur jag än vrider och vänder mig så har jag rumpan bak!

Till jobbet gick på 1 timma och 42 minuter – alltså 1 minut snabbare än hem i tisdags. Men på hemvägen tog det 1 minut längre igen 😉 Och jag är fortfarande inte överens med min nya cykeldator – den är skit!

Fredag imorgon och förmodligen inget gympass – vi brukar helt enkelt inte hinna det på just fredagar? Vi får se om jag kan lösa det genom att eventuellt ta tåget och komma lite tidigare än om jag ska invänta Woffegubben. Vi får se.

Lördag och söndag blir det inget för då är vi i Malmö och firar Peter som blir ett år äldre. Det ska bli mysigt för då får vi även träffa hans föräldrar och syskon samt syskonbarn och det är alltid lika kul!

På måndag blir det förmodligen inget heller eftersom jag då är på tjänsteresa (till Helsingborg) hela dagen?

Balans var det ja! Hur hittar man den?

Nu ska jag ta hand om den andra maskinen tvätt…det blir en del av den sorten när man cyklar 😉

4 kommentarer tillSedan sist

  • Wow vad strongt att cykla så långt… jag är impad!

    Hör av dig om du har tid med en fika på måndag. Jag är ledig (ska till frissan på morgonen bara..)

    Kramis

  • Petra> Tack men jag har ju i och för sig tränat hela hösten och vintern på spinningen 😉 Tyvärr blir det inte en minut över – snarare tvärtom. Jag vet inte hur jag ska hinna med den digra agendan jag har. Kanske kan vi ta det när vi/jag åker i privata ärenden 😉

  • Bim

    Mysigt med födelsedagsfirande i helgen! 🙂

  • Bim> Verkligen, det är alltid härligt att träffa ungarna. Vi åker redan på lördag för då är det arbetsläger 😉 Han fyller först på söndag…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>