Att lämna

STOCKHOLM BADANDE I SOL var inte heller så kul. Det blev en helt fantastisk dag vädermässigt, lite kall vind visserligen men helt OK att avnjuta på vägen till tåget. Jag gick längs Norr Mälarstrand och jag var inte ensam kan jag lova. På varje bänk satt det folk och njöt av solen. Och jag fick nästan känslan av att alla Stockholms småbarnsförälder var på promenad med sina små… Man blir glad helt enkelt att se folk utomhus njutandes av det gula miraklet på himlavalvet 😉

Det blev tyvärr ingen lunchträff med Lilla Mönsterbarnet i dag – hon hade så mycket att göra på jobbet så vi får ta det nästa gång istället.

Dagen var givande men massor av nya frågetecken infann sig. Ibland undrar jag om jag kommer att klara det här projektet i hamn? Det kan tyckas att det är gott om tid men jag undrar jag. Så mycket som måste redas ut och komma på plats innan det blir något konkret att ta på och att lägga i ”färdighögen”…

Vi blev klara lite tidigare än planerat så jag tog god tid på mig att promenera till Stockholms central. Jag försökte även att boka om till ett tidigare tåg men det fanns tyvärr inga platser lediga så jag fick roa mig bäst jag kunde till 17.35 då mitt tåg gick.

Nu sitter jag här igen och längtar hem, tågresor är inte direkt upplyftande, men 20.22 är jag i Göteborg igen så jag ska väl stå ut 😉 Jag har bara för avsikt att jobba halva dagen i morgon då vi ska hämta ut husvagnen som stått i gott förvar inomhus hela vintern. Faktum är jag nästan glömt hur den ser ut. Vi hann ju bara med en övernattning helt kort en helg i Malmö innan den åkte inomhus.

6 kommentarer tillAtt lämna

  • Bim

    Vad mysigt det låter med första husvagnshelgen! 😀

  • Och toppenväder har ”de” väl lovat till helgen – kan det bli bättre? *kram*

  • Bim> Ja, du kan tro att vi har längtat efter detta ögonblick 😉 Tyvärr blir den första helgen lite ”trasig” eftersom jag ska tillbaka till Stockholm på söndag igen men det får bli som det blir när det nu inte blev som det skulle 😉 *Kram*

  • Snurran> Åhh, bättre än så kan man knappast önska. Då kanske vi får upp tältet i alla fall 😉 *Kram*

  • Jag svarar här istället för på min egen blogg.. Passagen har byggt om en hel del den senaste, mycket har väl blivit bättre, men en del faktiskt sämre och många barnsjukdomar har vi också för den delen. När allt var precis nytt så stängde de tillfälligt av Rss:en för när den var igång så kraschade hela systemet när ”alla” skulle in och kika samtidigt, men nu ska det fungera igen har jag läst. Varför jag har fått nytt namn kan jag inte svara på, kanske är det också tillbaka nu?

    Hoppas att det ordnar upp sig snart annars! Ha en skön husvagnshelg nu! *kram*

  • Snurran> Tack för svaret! Jag håller koll dårå och hoppas att allt snart är som det ska 😉 Trevlig helg till dig och familjen också!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>