Regnet som sakta strilar

DET ÄR EN AV DE FÅ GÅNGER JAG UPPSKATTAR att det regnar ute så snön smälter 🙂 Det kom dock en aning smolk i bägaren i dag när jag hörde en kollega prata om nattfrost de kommande nätterna… Hoppas det var fel!

På gymmet blev det 30 minuter uppvärmning och 60 minuter styrka. That’s it! Och dagens stegeri klarar sig precis på håret, 10 237 men å andra sidan var gårdagens stegresultat helt OK. I morgon är det ”bokslut” för mars så vi får väl se om det är en bra månad.

5 kommentarer tillRegnet som sakta strilar

  • Håller tummarna för dig! 😉 Tror ändå att du klarat det med råge! Kram

  • g-spot> Njae, jag vet ju redan nu att simningen är lite kris denna månad – näst initill så illa så det finns risk att ”Den Grymme Badmästaren” drar in årskortet 😉 *Kram*

  • Nå hur går gåendet? Ville bara säga att min teori om utebliven vår och sommar verkar stämma, här har vi fått ett nytt tjockt lager med snö idag och det bara fortsätter… Ha en bra dag.

  • Chtistopher> Neeej! Fy inte mer snö nu när den gamla nästan är borta… I kväll ska jag sammanfatta månades steg och övriga aktiviteter. stegvis så är målet 10 000/dag och det har jag i alla fall klarat men som sagt vi får se i ”bokslutet” Ha en fortsatt bra dag du oxå!

  • Bim

    Här har det snöat i dag… *Suckar djupt och tungt*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>