Många hör av sig

OCH DET GÖR MIG INNERLIGT GOTT även om jag har kanske inte har förmågan att visa det just nu på bästa sätt. Alla kommentarer med hejarop och kramar i massor är en av de goda sidorna med blogg. Jag tror säkert att jag snart ”kommer tillbaka” det är väl bara att låta tiden gå och vänta ut eländet som härjar i mitt sinne.

Det har varit en hektisk dag på jobbet i dag och det är väl förmodligen enbart posititvt för då hinner man inte med att tycka synd om sig själv och kräla runt i bitter självömkan. I morgon bär det av på konferens tillsammans med avdelningen. Åter på fredag.

12 kommentarer tillMånga hör av sig

 • anna

  Var är konferensen nånstans? Jag ska också på min första seriösa konferens nästa vecka 😀 Vi ska vara på hasseludden, värsta lyx ju !

 • Solen lyser längre och längre för varje dag. Snart ligger på playan i Varberg och och oroar oss för solexem 😉 Puss och kram, ha en bra konferens!

 • Bim

  Jag hoppas att du hade en bra konferensdag i dag!

 • Anna> Vi ärpå Särö Hus och allt är lungt 😉 11 691nsteg trots allt!

 • Steffanie> Njae, här har det snöat i dag men ändå…det låter som om vi kan räkna med besök från er i Varberg…och dåska det förhoppningsvis inte snöa i alla fall 😉

 • Bim> Konferensen var bra och jag är lite beruskad just nu så jag lovar att rapportera senare…: *Tusen kramar tebax*

 • Hehe… om jag kommer ihåg det rätt, så brukar det förfriskas lite på konferenserna… kommer ihåg en väldigt frikostig Richard på sin tid… samma policy fortfarande? 😉

 • Var också med på några konferenser på min tid. Är det samma taktik fortfarande? Fri bar på kvällen sen upp tidigt nästa morgon och ha information när alla är för bakis för att protestera 😀

 • g-spot o Christopher> Ånä, här var vi ute och promenerade redan 07.30 i morse minsann! 6 354 steg och sedan frukost ;-)Men visst var det kul i går kväll och sent blev det…Nu drar vi i väg tillbaka till allvaret!

 • Bim

  Kikar bara in och vill önska dig en trevlig helg! Hoppas att den inte blir alltför deppig och kall… Snart, snart, snart så kommer nog våren!!! *Kram*

 • Bim> Du är så omtänksam! Jag tackar och önskar detsamma! *Kram*

 • Bim

  Tack ska du ha Angela! 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>