En blick på termometern…

RÄCKTE FÖR AVGÖRANDET att det fick bli gymmet för motionsträning i dag. Visserligen lyste solen klar och fin men med 12 minus och blåst som kändes som 20 minus var det inte svårt att välja inomhusmotion. Så jag åkte alltså till gymmet och körde bara motionsträning:

60 minuter i crosstrainern och 90 minuter på löpbandet.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 828 varav 55% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 113.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 2 timmar, 12 minuter och 13 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 2 timmar och 30 minuter.

Det innebär bland annat att jag klarat av dagens steg redan nu, 17 254. I och för sig misstänker jag att det borde vara mer för i crosstrainern tror jag inte att det blir tillräckligt ”nerstamp” för att den ska ge utslag.

Nu ska jag baka kakor…ja, inte som någon slags belöning för att jag varit så duktig…nej, jag ska baka kakan till en god vän men jag kan inte avslöja vännen här i fall om att personen läser för då blir det ju ingen överraskning 😉

5 kommentarer tillEn blick på termometern…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>