Värstingresa

OM JAG INTE VISSTE BÄTTRE skulle jag tro att det var fredagen den 13:onde i dag. Nu är det ju inte det men man skulle kunna tro det redan i morse när jag anlände till jobbet. Då upptäckte jag att inga nattbatchar gått och telefonen gick varm med samtal om annat som inte heller funkade. Härligt! Därtill ska läggas att jag hade ett projektmöte redan klockan 09.00 så det stämde verkligen bra redan från början av denna dag.

Vid halvtolsnåret hade jag i alla fall fått löst alla problem så att man kunde fortsätta att jobba. Meningen var att vi skulle gå efter halva dagen men Woffegubben kom inte loss förrän strax före 13 då vi gav oss i väg mot Stockholm.

Vädret var ju inget vidare men att det skulle få sådana effekter hade jag ingen aning om! Efter tre timmar var vi Jönköping!! Det hade hänt olyckor lite här och var efter vägen så det var blåljus från polis och ambulans vid ett flertal tillfällen.

Yrsnö och kraftig vind var några av ingridienserna denna dag. Nåväl, för att göra en lång resa kort så kom vi fram helskinnade till sist men det var den värsta Stockholmstur med bil jag varit med om! Redan nu kan jag ana en dito resa hem på söndag…

Update….

Lite samkväm hos oss på hotellet med Steffanie och Mc Donalds-mat och lite ”tjöt” i all enkelhet.

1_Steffanie.jpg

9 kommentarer tillVärstingresa

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>