Nästa bloggträff

INGEN ÄR VÄL OMEDVETEN om att nästa bloggträff är i Stockholm den 21 januari 2006?! Som Kulturbloggen redan bloggat om. Det skulle vara fantastiskt roligt om jag kunde locka dit Bim, Ordbankaren och Gustaf samt förstås alla som kan och vill. Varför inte Flärdskrivaren som exempel?

NU har jag i alla fall bokat hotell och skulle väl bokat tågbiljett också om det inte varit så att jag velar mellan om jag ska ta tåget eller bilen och nu på slutet till och med försöker lura med mig chaffören (till bilen) 😉 Men det kan jag inte få klart besked på i dag då Woffegubben egentligen arbetar just den lördagen så han får först kolla om han kan byta med någon kollega.

Det ska i alla fall bli mysigt att få träffa bloggarna och jag ser mycket fram emot just denna lördag!

16 kommentarer tillNästa bloggträff

 • Faktum är att jag är i Sthlm just den dagen…(;-)

 • Jag har aldrig varit på en bloggträff. Frågan är om det kan bräcka de dagboksträffar jag varit på. Hm.

 • Ordbankaren> Ja, men det är ju STRÅLANDE! Då hoppas jag att vi kan ses – äntligen! Plats meddelas i god tid innan! *Säg ja, säg ja, säg ja*

 • Jontas> Kan du inte komma med och kolla själv? Det hade varit en höjdare! Förresten? Vad är skillnaden mellan dagbok och blog? Ingen – som jag ser det! Definitionen på blog är uppdateringar på nätet i kronologisk bakvänd ordning. Vi kan åka tillsammans – det hade varit så roligt att äntlligen få träffa dig!

 • Bim

  Ja, du Angela… Vi får väl se… Det där har vi ju pratat om förut. Jag är ju en liten osocial fegis jag! Och jag bloggar väl egentligen inte heller! Jag skriver väl dagbok jag… *Kram*

 • Bim> Försök inte! Definitionen på blog är uppdateringar på nätet i kronologisk bakvänd ordning! Jag skriver också dagbok i min blog 😉 *Kram*

 • Bim

  Okej då! Min dagbok är väl en blogg då! Men jag är fortfarande en osocial fegis! 😉

 • Jag håller med Bim om detta med att vara en osocial fegis. Jag gillar inte heller dessa stora sällskap. Så jag vågar varken säga bu eller bä.

  Det beror också lite på var i Sthlm det blir. Kanske vågar jag, kanske inte.

 • Bim och Ordbankaren> Tror jag inte ett ögonblick på att ni skulle vara! Om vi blir ett sååå stort sällskap vet jag inte. Vi brukar vara ett gansla lite troget gäng så den risken är utesluten! Jag lovar att meddela plats så fort jag vet. *Kramar*

 • Bim

  Vi får väl se…

 • Bim> Jag är ständig optimist så jag hoppas 😉 *Kram*

 • Till Ordbankaren med fler: Ni får gärna föreslå plats. Välj ni var vi ska träffas. Vi brukar träffas på Hirschenkeller och där är bra för att det alltid finns gott om plats. Men jag börjar tröttna på deras mat – när man är vegetarian som jag är finns bara två alternativ.

  Men jag lovar: det brukar vara jättetrevligt och det brukar vara mycket naturliga människor som kommer. själv är jag inte alls förtjust i att gå ut och träffa främlingar men på de här träffarna har det varit som att träffa vänner.

 • Va kul det ska bli att få gå min alldeles första bloggträff! Hirschenkeller är sjysst, men en restaurang med volym och vego-mat… Göta källare har ingen mat, va? Copacabana?

 • Gurregurr> Vet inte, jag är ju Göteborgare…kan du inte kolla till nästa träff? *Kram*

 • Kollar gärna till nsäta träff! Vi kan prata mer om det imorgon! =) Kram

 • Gurregurr> Japp, det och tusen andra saker 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>