Gråa Gråbo

JAG TRODDE I MIN ENFALD att solen skulle kika fram i dag för det såg så ut i morse. Men icke! Nåja, det är väl bara att klä sig och ge sig i väg utan sol då. Men innan jag gick iväg satte jag ner två orchideer i höga kärl…

1_orchide.jpg

Jag gick delar av den runda som Boris och jag tog när han var här för några veckor sedan. När vi passerade här hade det röjts lite och det låg en del byggmaterial. Det är en fd arbetskamrat som har köpt denna tomt och blivande hus…

2_nytt.jpg 2_hus.jpg

Jag fortsatte förbi det nya huset och hittade en väg jag inte visste fanns. Blir alltid barnsligt förtjust när jag hittar nya vägar. Den ledde upp till Olstorp och där har man byggt massor under årens lopp. Detta lilla hus är dock gammalt och är förmodligen en sommarstuga. I trädgården finns två enorma Rhododendron som faktiskt är större än huset i omfång 😉

3_litet.jpg

Jag brukar alltid säga att i Gråbo är det så platt så man ser redan på onsdag vem som ska komma och hälsa på på lördag 😉 Men det finns några undantag…

4_hojd.jpg

På väg ner mot Stannum och här kan man tro, om man inte vet bättre, att man hamnat på Ryska tundran…

5_tundra.jpg

Väl nere tar jag mig ut på banvallen som är gamla Västgötabanan. Evigt lång…

6_banvallen.jpg

…åtminstone 4 kilometer innan jag når civilisationen igen 😉

7_civilisation.jpg

Nästan två timmar senare står jag framför samma fönster som denna text började med fast med den skillnaden att jag står på utsidan…

8_hemma.jpg

8 kommentarer tillGråa Gråbo

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>