För livets skull

JA, DET ÄR SÅ MAN FÅR TÄNKA när motivationen är lika med noll för att gå till gymmet. Men det var nära att det inte blev av i dag för något snurrigare än mig själv får man nog åka långt för att beskåda. För det första så öppnade gymmet inte förränn 12.00 i dag och jag trodde det var 10.00. Så jag rantade upp minst en timma för tidigt – hemska tanke 😉

När jag sedan väl hade satt mig i bilen och kört ut på gatan kom jag på att jag hade glömt ryggsäcken (tråningsväskan var med som tur var). Backade in igen och fick hämtat ryggan. När jag sedan kom i höjd med torget så kom jag på att jag hade glömt snusen! Så jag körde in på torget för jag tänkte att jag har säkert en reservare i ryggan. Så icke i dag. Hem igen och hämtade snus och jag kan tala om att jag var mäkta irriterad.

Men jag kom till gymet till sist. Det blev 15 minuter uppvärmning, 1 timma och en kvart styrka (körde fyra rep. på varje set) och till sist 1 timma och 15 minuter motion på löpbandet. Försökte mig på att springa men efter 5 minuter var jag färdig för respirator!

Hon skulle bara sett mig där på bandet flåsandes som en flodhäst, hon som tycket att vi ska springa Göteborgsvarvet i år! Det finns, i alla fall inte så vitt jag vet, några lopp som man springer färdigt på 5 minuter…och som jag skulle kunna tänkas klara!

Det är visserligen kul med barn men ibland undrar man 😉

7 kommentarer tillFör livets skull

 • Bim

  Jag tycker att du var jätteduktig som överhuvudtaget tog dig till gymmet i dag! Själv så har jag haft en riktigt slö innedag. Har inte varit utanför dörren på hela dagen. Men det händer ju inte så ofta, och nån gång kan det ju vara skönt. *Kram*

 • Bim> Du är så snäll Bim! Ja, du behöver väl knappast oroa dig eller ha dåligt samvete som går minst ett par maratonlopp i veckan 😉 *Kram*

 • Bim

  Hihihi! Ja, jag vill ju gå 10.000 steg om dagen. Men i dag tror jag inte att jag ens kommer upp till 1.000…

 • Bim> Jag har samma ambition och det har gått bra hela hösten men i december började det spåra ut och på den vägen är det. I dag har jag i alla fall lyckats 😉 *Kram*

 • Bim

  Jag har väl i princip slarvat med träning, motion, ätande och vikt ända sen i september… Jag har ju hela tiden skyllt på flytten! Men från och med Måndag den 9 januari 2006 så blir det ändring!

 • Bim> Då är vi två! Vi får peppa varandra från och med måndag 9/1 😉 *Kram*

 • Bim

  Absolut! Behöver verkligen en ”Peppnings-Kompis”! *Flinar*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>