Kursen slut

Ja, i dag var det alltså sista dagen på OS X-kursen som varit mycket bra! Samtidigt är det mycket ansträngande att sitta på skolbänken hela dagarna i ända och ”inget göra”! Det kräver sin man/kvinna att vara fullständigt koncentrerad mellan 09.00 till 17.00. Men det har varit värd den ansträngning det kostat på för vi hade en mycket kunnig lärare och det betyder mycket i inlärningsprocessen.

Så, jag är mycket nöjd med dessa tre kursdagar och ska väl träna mig lite på kammaren innan jag kan anse mig som ”fullärd”.

Min ambition är ju inte att certifiera mig utan mer kunna hantera alla problem som kommer att uppstå då vi drar igång med OS X i produktion.

”Vår lärare” kommer nu, efter vår kurs, att tillbringa två dagar på jobbet för att hålla kurs för våra sk ”superanvändare”.

Jag är övertygad om att dom kommer att vara lika lyriska som jag efter avslutad kurs 🙂

För övrig så har det jordiska handlat om målning av sida 2 på dörr 1 i kväll annars intet!

2 kommentarer tillKursen slut