Ingen kändistyp precis

Kunde inte låta bli att kolla om jag hade någon Star Quality?

Det är bara att beklaga!

Du är som Nina och Kim från Friends!

Ledsen att säga det – men du är verkligen som folk är mest. Vissa dagar när du är på topp kan du ha kaxiga drag, men det är långt kvar.

Men du verkar i alla fall vara en trevlig prick – var nöjd med det!

Kändistyp: trevlig, ofarlig, folkkär

Och jag som verkligen hade behövt ett bättre omdöme just i dag! Känner mig helt nere och trött håglös och utan någon som helst uns av energi – fråga mig inte varför!?

Inte för att jag har någon som helst aning vem Nina och Kim är men det är väl inte så konstigt för TV och då framför allt såpor (läs sopor) är väl det jag helt sanningsenligt kan säga att jag ALDRIG tittar på och andra TV-program mycket sällan. Men det är säkert två otrevliga typer…

Allra helst skulle jag vilja krypa ner i sängen, utan några som helst planer på att stiga upp på väldigt väldigt, länge med en trave böcker och chokladpraliner i massor (varför jag skulle ha chokladpraliner är en gåta för det äter jag aldrig annars men det ingår säkert i min så kallade revolutionsrekvisita).

Och när jag inte läser skulle jag sova, sova och åter sova. Just nu känns det som om det skulle bli mest sova.

Så då undrar jag varför inte solen lyser varje dag (det ska ju göra underverk på de flesta människortyper) och varför man (läs jag) kan vända humörsmässigt från den ena dagen till den andra utan att ha några små eller stora katastrofer i livet att skylla på?

Dagen har för mig varit som de flesta dagar, ganska angenäm faktiskt, men ändå är humör och livsgnista så långt ner på skalan som tänkas kan. Ett riktigt lågtryck skulle man kunna säga.

Tack Stora Monsterbarnet för att du invigt mig i denna blogsfär så att jag har ett ställe där jag verkligen kan beklaga mig och kräla mig i stoftet riktigt rejält när så krävs.

Godnatt jord!

7 kommentarer tillIngen kändistyp precis